Pozdravni govor

Cijenjene kolege, dragi prijatelji Splitskog kardiološkog đira,

uz neizmjernu zahvalnost za sudjelovanje na prethodnim i ove Vas godine pozivam da prisutnošću podržite naš - već tradicionalni - stručno-znanstveni skup, jedino kardiološko događanje na prostorima Dalmacije. Zahvaljujući Vašem interesu i potpori, Splitski đir je prepoznat u našoj, ali i izvan naše regije.

Tema ovogodišnjeg ČETVRTOG KARDIOLOŠKOG ĐIRA: ABECEDA KARDIOVASKULARNE FARMAKOTERAPIJE je farmakološko (medikamentno) liječenje najčešćih srčano-žilnih bolesti i čimbenika srčano-žilnog rizika. Kroz tematske cjeline o liječenju ARTERIJSKE HIPERTENZIJE, HIPERLIPIDEMIJE, DIJABETES MELITUSA, VENSKOG TROMBOEMBOLIZMA, FIBRILACIJE ATRIJA i POPUŠTANJA SRCA, vodit će Vas vrhunski stručnjaci, nastavnici medicinskih fakulteta u Splitu, Zagrebu, Rijeci i Osijeku te stručnjaci iz inozemstva, nastavnici medicinskih fakulteta u Mostaru, Beogradu i Ljubljani.

Ovogodišnji skup je iskorak na novu razinu. Naime, Četvrti splitski kardiološki đir će se održati u jednoj od najatraktivnijih splitskih destinacija, Hotelu Radisson Blu. Ujedno, nastojat ćemo – osim atraktivnošću mjesta održavanja –  skup učiniti zanimljivijim i dinamičnijim od prethodnih tako što ćete Vi, sudionici skupa, biti kreatori njegovog sadržaja. Pomoću elektronskog sustava aktivno ćete oblikovati raspravu odgovorima na postavljena pitanja. Istodobno, istim elektronskim sustavom, moći ćete anonimno iskazati (ne)slaganje s iznesenim stavovima, iznijeti osobna iskustva i zatražiti pomoć u rješavanju nedoumica iz Vašeg svakodnevnog kliničkog rada.

U vjeri da smo proteklih godina opravdali Vaše povjerenje i potakli interes za sudjelovanjem, otvoreni za savjete i nove ideje, pozivamo Vas:

Pridružite nam se na Četvrtom splitskom kardiološkom điru!
Zdravi i veseli bili!


prof. dr. sc. Damir Fabijanić

STRUČNI ORGANIZATOR
Splitski kardiološki đir
Zvonimirova 75
21000 Split
e-mail: splitskikardioloskidir@gmail.com

TEHNIČKI I FINANCIJSKI ORGANIZATOR
Spektar Putovanja d.o.o.
Strossmayerov trg 8
10000 Zagreb
Tel. +385 1 4862 600
Fax +385 1 4862 622
e-mail: stjepan.zovko@spektar-holidays.hr